Familjefotografering i Stockholm - Körsbärsblommor i Lumaparken, Hasselby Sjöstad

En annan pärla för körsbärsblommor är Lumaparken. 🌸 Det finns flera fördelar med familjefotografering i Lumaparken jämfört med Kungsträdgården. Parken ligger söder om Stockholms centrum, i området Hasselby Sjöstad, vilket är lugnare och där bor bara lokala invånare. Vid fotografering är det alltid viktigt att känna sig bekväm framför kameran, och avsaknaden av människor hjälper verkligen till med det. Körsbärsträden är också yngre och därför lägre i höjd, vilket gör dem mer synliga i bakgrunden.

Hur går det till en familjefotografering i Stockholm?

Detta var en tidig familjefotografering i april. Dels eftersom det bästa vårljuset finns på morgonen i Lumaparken och dels eftersom vi anpassade tiden efter den lilla pojkens sömnrutin, så att vi kunde få bilder när han var pigg och glad. Dessa bilder var familjens första kort tillsammans som alla tre. Deras barn fyllde 1 år några dagar efter vår fotografering. Jag erbjöd också att ta ett par bilder bara på paret själva eftersom det första året som nyföräldrar kan vara tufft! Som fotograf tycker jag alltid att det är bra att få olika typer av porträtt.

 

Jag försöker skapa glada och tidslösa bilder där allt ser naturligt men samtidigt fint ut.

När blommar körsbärsträd i Stockholm?

De börjar blomma i sista veckan av april, och om det är torrt och soligt kan de vackra blommorna hålla sig i upp till 2 veckor. Om ni önskar att boka en fotografering under den tiden, hittar ni tillgängliga tider här.

Vad kostar en Familjefotografering?

Jag erbjuder minifotografering i Stockholms blommande parker, Kungsträdgården och Lumaparken, varje år! För familjer med små barn rekommenderar jag korta fotograferingssessioner på 30-40 minuter som anpassas efter det bästa ljuset och barnets rutin. Det är en snabb fotosession, och kunden får 10-12 högupplösta redigerade bilder, inklusive några i svartvitt. Priset för fotograferingen är 2 000 SEK. Om ni behöver råd om bästa kläder så ger jag gärna tips.

 

Självklart går det att boka en fotografering oavsett årstid och plats! Om det låter som om jag kan vara er familjefotograf i Stockholm, tveka inte att höra av er! Ni kan skicka en förfrågan.

Galleri från familjefotografering i blommande Lumaparken

BOKA EN FAMILJEFOTOGRAFERING

ILVA RIMICANE FAMILJEFOTOGRAF I STOCKHOLM | BARNFOTOGRAF I STOCKHOLM | LUMAPARKEN FOTOGRAFERING

SEE OTHER GALLERIES