GIFTA SIG I STOCKHOLM STADSHUSET - VIGSEL FOTOGRAFERING 

STOCKHOLM CITY HALL WEDDING & ELOPEMENT PHOTOGRAPHER

Jag erbjuder fotografering av vigsel på en av de mest populära platserna här i Stockholm – Stadshuset. Med sin arkitektur och minimalistiska stil ger det en enkel men festlig atmosfär för firanden året runt. Det är en lokal där man ständigt kan hitta nya vinklar oavsett årstid.

 

23 juni 2023 Stadshuset fyller 100 år och då kan man gifta sig under hela dagen från 11.00 till 21.00 på kvällen. Det som är unik med datumet är att man kommer få vistas i andra delar av Stadshuset - Blå hallen och Gyllene salen. Mer om jubileeumet här.

 

Fotograferinsgs paket från 6 000 SEK för 60 minuter. Andra alternativ finner ni nedanför.

GALLERI

PRISLISTA

Stadshuspaket 1

○ 60 minuter (vigsel, några porträtt, och gruppbilder)

○ 80-100< redigerade bilder

○ onlinegalleri

 6 000 SEK

Stadshuspaket 2

○ 90 minuter fotografering  (first look, vigsel, gruppbilder, porträtt, och några migelbilder)

○ 120< redigerade bilder

○ onlinegalleri

7 500 SEK

Stadshuspaket 3

○ 2,5 timmes fotografering  (first look, vigsel, mingel, gruppbilder, porträtt, och promenad till Gamla stan / Riddarholmen)

○ 200< redigerade bilder

○ onlinegalleri

9 000 SEK

KONTAKTA MIG

STEG FÖR STEG

STEG 1

Skicka in en förfrågan, berätta lite om er och era önskemål. Om jag är ledig skriver vi på avtalet och ni överför handpenningen på 2 500 SEK

STEG 2 (FRIVILLIGT)

Möte i Stockholm eller på distans (videosamtal)

STEG 3

Ni säger "JA!"

STEG 4

Ni betalar det resterade beloppet inom en vecka och jag skickar er bilderna efter bröllopet inom 4 veckor.

Titta även igenom Olika bröllop

LITE OM VAD NI KAN FÖRVÄNTA ER UNDER DAGEN

Ni ankommer 25 minuter innan vigseln och vi tar bilder på första looken på en plats där det finns färre folk. Sedan går vi in tornet och vid trapporna signerar vi dokument att vi har ankommit. Nu är det runt 10 minuter kvar tills ni ska säga Ja!. En från personalen ropar på er och ni går in rummet, jag går in först och sedan föjler era gäster och sen ni. Vigseln tar bara 3 minuter och vi stannar där för 2-3 bilder efteråt i rummet. Därefter går vi ut och jag tar porträttbilder vid fönstret, på trapporna osv. Nu lämnar ni stadshuset som ett gift par!  Nu är det dags för lite mingel, bubbel och när ni har kramats, kan vi fortsätta med gruppbilder. Efter det brukar gästerna lämna oss för att åka vidare till lokalen. Vi avrundar med en promenad runt Stadshuset och jag tar porträtt under en halvtimme. Om ni bokar mig för en timme längre, går vi samt eventuella vänner till Gamla stan eller Riddarholmen för att ta bilder med Stockholms stadssiluett i bakgrunden. 

 

Vid önskemål kan jag också agera som vittne.

MIN STIL

Jag lägger fokus på ögonblick i stunden och portträtterar er som ni är - kanske lite blyga eller nervösa, men framförallt - kärleken mellan er som strålar genom bilderna, glädjen och att ni njuter av dagen. 

 

Titta på andra bröllopsgallerier: stories

JAG HÖR GÄRNA MER OM ERA PLANER