BRÖLLOPSFOTOGRAF I STOCKHOLM - PLANERINGSTIPS TILL BRÖLLOP I STOCKHOLM

Vill ni gifta er i Stockholm? Jag är bröllopsfotograf verksamt i Stockholm och har skapat en guide till bröllopspar som letar efter en inspiration och bröllopsleveratörer till den stora dagen illustrerade av mina bilder.

OM FOTOGRAFEN

Hej!

Trevligt att se dig här på min sida. Stockholm är mitt hem nuförtiden, då jag jobbar som bröllopsfotograf här. Det är en vacker storstad där man alltid har nära till naturen. Här hittar man allt från gamla historiska slott till moderna muséer där man kan gifta sig. Jag blir inspirerad varje dag.

 

Jag fotograferar äkta, oposerade stunder i vackra miljöer. Hör gärna av dig om du tycker om mitt bildspråk och det är vad ni har tänkt er för er stora dag.

 

Du kan lära känna mig mer här.

MIN FOTOGRAFERINGSSTIL

Bröllopsfotografering till par som värdesätter glädjefyllda bilder och genuina ögonblick i äkta färger.

I mina bilder försöker jag visa glädjen och att ni njuter av dagen. 

Jag lägger fokus på ögonblick i stunden och portträtterar er som ni är - kanske lite blyga eller nervösa, men framförallt - kärleken mellan er som strålar genom bilderna.

BOKA MIG

BRÖLLOPSGUIDE

Många av mina brudpar har blandat internationell ursprung eller familjemedlemmar som reser till Sverige från Nordamerika, Storbritannien, Italien med mera, och vill upptäcka vad Sverige verkligen har att erbjuda. För många av dem är det deras första besök i landet.

 

Det som genomsyrar alla mina brudpar är kärleken till Sveriges natur och arkitektur - från gamla herrgårdar utanför staden till öarna i Stockholms skärgård. Stockholm erbjuder bröllopslokaler där man kan fira sin dag året runt - sommaren är bara en av de fyra årstiderna här.

 

Därför har jag skapat en guide med tips om bröllopslokaler, olika viktiga bröllopsleverantörer och andra råd som kan underlätta er bröllopsplanering och inspirera inför den stora dagen.

BRÖLLOPSLOKALER

Här finns en artikel om 30 bästa bröllopslokaler i Stockholm för dem som gifter sig brogerligt eller kommer att ha en kyrkvigsel.

TOP 30 BRÖLLOPSLOKALER I STOCKHOLM

viktiga bröllopsleverantörer i Stockholm

1. VIGSELFÖRRÄTTARE

Jag rekomenderar Peter Öberg (oeberg.peter@gmail.com) som är verksamt också på Stadshuset. Han tar sin tid att anpassa sina tal till brudparet. Andra vigselförrättare som är verskama i Stockholm hittar ni här: lista med vigselförrättare

2. FLORISTER TILL BRÖLLOP

Jag har här länkat tre leverantörer som kan dekorera er lokal eller skapa en brudbukett. Den ena har en mer minimalistisk stil med säsöngsblommorna medan dem andra dekorerar med mer starka färger. Många festlokaler erbjuder sig också att dekorera för dem som hyr lokalen och gör det ganska bra.

 

 

Liza Langen Studio

Maison Violette

Haga Flower Bar

Flwrs

Makalösa Blommor

Norr Mälarstrands Blommor

3. MUSIKER VID VIGSELN I KYRKA ELLER PÅ LOKALEN

4. VIDEOGRAFER

Vissa undersökningar visar att om man ser tillbaka och reflekterar över vad som saknades på bröllopet, oftast blir det en videograf.  De flesta bröllopsfilmer börjar med förberedelserna i slow-motion och avslutar med danser på kvällen. Men vissa videografer tar det till en högre nivå genom att skapa mer kreativa filmer där de fångar ljudet, talen och spontana samtal från era gäster. Dessa två är duktiga filmare som jag skulle rekommendera till bröllopsdagen:

 

Fokus Norr

Inar Hunt Films

5. PRIVAT CATERING TILL BRÖLLOP

Fråga er favoritrestaurang i Stockholm om detta eller kika in med privata kockar som erbjuder catering till bröllopet. Oftast de lagar och förberedar i köket där sker bröllopsfesten. Nordisk kök baserad på råvaror från lokala producenter.

 

Kristofer Winnerhed

Lina By The Bay

6. BRÖLLOPSTÅRTA I STOCKHOLM OCH BAKVERK

Är det ens möjligt att ha ett bröllop utan någonting sött? Nuförtiden brukar man inte vänta med att ta fram tårtan, den tas fram direkt efter vigseln för att njutas av tillsammans med gästerna. Här är några bagerier vars utbud av bröllopstårtor är värda att utforska närmare.

 

MED ANNORUNDA SMAKKOMBINATIONER OCH DESIGN:

 

Unicorn

The Craving Solution

FIKA LAB

Green Praline

Ida and The Cakes

 

 

KLASSIKER:

 

Lindeberg

Fosch Patisserie

Tössebageriet

Chokladfabriken

7. MAKEUP OCH HÅRUPPSÄTTNING

En tips är att gå på bokadirect.se och leta efter specialisterna i Stockholms centrala salonger. Erfarna makeup artister som har kunskap om diversa hudtoner och hårtyper som jag har samarbetat förut. De ser till att din makeup kommer att stå ut till nästa dag:

 

Anete Makeup 

Camilla Järvås

Kate Wedding

Michelle Vallin

BÄSTA PLATSER TILL PORTRÄTTFOTOGRAFERING i Stockholm

Parfotografering är en viktig del av bröllopet. Ni får tid att prata med varandra utan andra i närheten. För en stadskänsla vid fotograferingen, gå till:

 

Gamla stan, Riddarholmen

Södra Blasieholmshalmen

Djurgårdskanalen särskilt vackert med allén på hösten eller en snöig vinter

Södra delen av Kungsträdgården

Skinnarviksberget vid solnedgången

Mittemot Nationalmuseum

 

Vid dåligt väder prova:

Galleriet

Carl Eldhs Ateljemuseum

I själva kyrkan eller i Stadshuset

Odenplan, Stadion, Fridhemsplan och andra tunnelbanastationer är perfekta till fotografering.

Bröllopsfotografering paket och pris

Heldagsfotografering börjar från 28 000 sek för 8 timmar, ytterliggare timmar 2500 sek. Resekostnader inom Sverige ingår i 8, 10 och 12 timmarspaket eftersom jag tycker om att fotografera i nya platser och träffa olika människor.

 

Jag tar även kortare uppdrag för par som gifter sig på Stadshuset, förlovnings fotografering eller elopements. Se här min prislista och kontakta mig gärna om ni vill ha ett skräddarsytt paket som passar just ert bröllop.

SKICKA FÖRFRÅGAN

OM NI GIFTER SIG BORGERLIGT I STADSHUSET FINNER NI INFORMATION HÄR NEDAN

INFO